UA-72659567-1
top of page

S ob r i m í

Vaig començar la meva activitat professional com a redactor de la revista Agricultura de Editorial Agrícola Espanyola SA i després vaig continuar a l'empresa de tractors agrícoles hispà japonesa Ebre-Kubota com a Cap de Districte per a Espanya i Portugal de maquinària de construcció.

 

Després vaig treballar com a Enginyer Tècnic en l'Estació de Seguiment de Maquinària Agrícola d'Albacete,  Conselleria d'Agricultura de Castella-la Manxa, realitzant avaluacions de reg en les cooperatives de la província així com al banc d'assajos propi de l'Estació.

 

Posteriorment vaig passar a formar part de TRAGSA al Centre Nacional de Tecnologia de Regadius de San Fernando d'Henares a Madrid, Ministeri d'Agricultura, efectuant projectes, assajos i avaluacions d'equips de reg en la pròpia finca i en altres zones d'Espanya. Durant aquesta etapa vaig participar en les reunions de treball nacionals i europees d'AENOR per confeccionar noves normes d'equips de reg.

 

Durant quinze anys vaig estar treballant a l'empresa Uralita Sistemes de Canonades, SA exercint les funcions de Cap d'Oficina Tècnica de Reg, Cap de Màrqueting i de Comunicació i Cap de Producte d'Edificació per als mercats espanyol i francès. Durant aquesta etapa vaig desenvolupar projectes de càlcul i assessorament tècnic en conduccions per a reg, proveïment, edificació i sanejament així com projectes de modernització de regadius. He realitzat funcions en les àrees de màrqueting i comunicació així com formació interna i externa. També he participat col·laborant en revistes tècniques especialitzades, ponent en els Màster de Reg de l'CENTER, Màster de Reg de CEDEX, en Jornades Tècniques organitzades per AseTUB, per la Universitat Politècnica de Madrid, AIMCRA i en altres institucions públiques i privades.

Actualment treballo com a Enginyer a l'empresa Aquatherm Ibèrica SL .

 

Participo com a professor en els cursos online que organitza la Universitat de Reg.  

 

  • Reconeixement a una trajectòria professional destacada. Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics Agrícoles de Centre, 2018.

  • Nominat millor post (2018 i 2019) i  millor bloc  (2019, 2020 i 2021) als premis iAgua.

​​​

Miguel_Angel_Monge fb.jpg
Miguel A.  Monge Rodó
Enginyer Tècnic Agrícola
col·legiat  nº 3..470
 
ITA.png
bottom of page