UA-72659567-1
top of page

N o t i c i e s

Dónde comprar mi libro

El libro "Diseño agronómico e hidráulico de riegos agrícolas a presión" lo puedes adquirir de varias maneras (haz clic en la que te interese):

1.- A través del kiosko agrario de la  Editorial Agrícola Española

2.- En la tienda virtual del Ministerio de Agricultura de España.

3.- En Amazon (papel y digital para dispositivos Kindle).

4.- Si deseas adquirir el libro desde América, debes hacerlo a través de Amazon USA.

M.A.Monge y libro 2 edición.jpg

ESHIR goteo

La herramienta ESHIR te permitirá dimensionar instalaciones de riego por goteo.

Las instrucciones de uso de esta aplicación las puedes leer en el post.

ESHIR_incial_edited.jpg

ASPHIR

Mediante la herramienta ASPHIR puedes dimensionar una instalación de riego por aspersión, desde la tubería principal hasta el último ramal.  En el post te explico su funcionamiento.

ASPHIR está disponible en la sección shop de la web.

ASPHIR inicio_edited_edited_edited.jpg

ESHIR degoteig

Han estat mesos de treball els que hi ha darrere d'aquesta senzilla però pràctica aplicació que he pujat a la secció descàrregues .  

ESHIR ja està disponible ia un preu mínim. Les instruccions d'ús les podeu llegir al post que he escrit al bloc. Segur que us resultarà útil.

Portadilla.png

Són vuit llibres

A la pàgina web "escriure't" destaquen 8 llibres d'hidràulica com els millors llibres escrits per a l'aprenentatge d'aquesta branca de la física i per a consulta professional. Estic francament orgullós que el meu llibre sigui un d'aquests vuit manuals recomanats.

Pila de libros

Cinc post bàsics

la sèrie  " Fonaments Bàsics d'Hidràulica " composta per 5 post l'han llegit milers de lectors. No te la perdis.

Tubería

Vídeo promo llibre

El vídeo promocional sobre el llibre de reg que he pujat a LinkedIn està tenint un gran èxit. Punxa en la imatge inferior per visualitzar-lo.

Espacio de trabajo moderno

Opinions llibre reg

Em satisfà molt les opinions que estic rebent sobre el llibre de reg que tinc escrit.  

Les podeu llegir a Amazon fent clic a la imatge de sota.

Reunión de grupo

Cursos online regs

A la plataforma digital Universitat Internacional de Reg trobaràs una variada i interessant oferta de cursos: disseny agronòmic i hidràulic d'instal·lacions de reg, drenatge agrícola, reg subterrani, fertirrigació, reg solar, manteniment ... Segur que trobes el més adequat per als teus objectius . Informa't fent clic a la imatge inferior.

Escena del aula

premi coita 

Coincidint amb la festivitat de Sant Isidre Llaurador, patró de l'agricultura i dels tècnics agrícoles, vaig tenir l'honor de rebre de el Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics Agrícoles de Centre el Reconeixement a una trajectòria professional destacada. (Maig 2018)

Reconocimiento_edited.jpg

Dedicatoria del libro

Coincidiendo con un viaje de trabajo, tuve la oportunidad de firmar y dedicar mi libro que adquirió recientemente Borja R. Jover Blasco, compañero en Aquatherm Ibérica.

Se trata de un gran compañero y amigo muy ilusionado con su trabajo y con muchas ganas de aprender. Muchas gracias Borja por tu interés y colaboración.

1687443494125.jpg

ACEV +

Ara fa un any us presentava una aplicació de càlcul d'evacuació d'aigües en els edificis, ACEV, que funcionava en format Excel.
Avui, gràcies a la col·laboració de l'enginyer i amic Alfons de Déu de la Vega, us porto ACEV +, la versió millorada tant en la presentació com en la seva utilització.

Inicio.png

ESHIR (g) en iAgua

La meva contribució a al número 36 de la publicació iAgua Magazine octubre 2021, tracta sobre ESHIR (g), l'eina de càlcul hidràulic d'instal·lacions de reg per degoteig que podeu descarregar des de la meva web.

iAgua Magazine Nº 36 - Octubre 2021.png

Una sèrie amb energia

Definitivament ha estat la notícia amb més visites i interaccions produïdes en un dia que he publicat a LinkedIn. La sèrie Fonaments Bàsics d'Hidràulica la tens completa al bloc.

IMG-1076.jpg

Post sobre ancoratges

Potser hagi estat un dels post que he promocionat a la xarxa LinkedIn que més visualitzacions ha tingut. 

Post anclaje linkedIn.jpg

reportatge regadiu

Em complau difondre el  reportatge en el qual he col·laborat juntament amb acreditats professionals de sector sobre la modernització dels  regadius  a Espanya.

L'article ha estat publicat el 6 de novembre de 2020 a la revista agropecuària Agricultura.

Clic a la imatge per llegir-lo.

Campo de girasol

Webinar RGS

En aquesta webinar es revisa  en què consisteix el reg per degoteig subterrani (RGS), els aspectes bàsics de disseny que  hem de tenir en compte així  com els components de les instal·lacions i el seu maneig.  

Fes clic a la fotografia inferior per veure l'enregistrament.

Agricultor recogiendo verduras
bottom of page